Adorp informeert

Selecteer pagina

Muziekvereniging Adorp

Muziekvereniging Adorp is een openbare muziekvereniging, opgericht in 1926. We zijn een gemoedelijke en gezellige vereniging.

Wij spelen zeer diverse muziek stijlen: van het traditionele fanfarerepertoire tot pop-, film- en musicalmuziek. Op dit moment zijn wij druk bezig met het samenstellen van ons nieuwe programma.

Wanneer en waar repeteren wij?

Wij repeteren elke maandagavond van 20.00 tot 22.00 uur in het dorpshuis Artharpe aan de Torenweg 9 in Adorp.
Van 21.00 tot 21.15 is er een koffiepauze. Mocht u een repetitie willen bijwonen of mee willen repeteren dan bent u altijd van harte welkom. 

Lid Worden?

Zoek je als muzikant een gemoedelijke en gezellige vereniging? Kom gerust eens een repetitie meedoen om te kijken of het wat voor jou is. Je bent van harte welkom.
Wil je graag een instrument leren bespelen? Dan kun je via onze vereniging muzieklessen krijgen van gekwalificeerde docenten. Voor leden is de contributie 17,50 euro per maand. De hoogte van het lesgeld voor muziekles is afhankelijk van het diploma wat gehaald gaat worden. De instrumenten, bladmuziek en toebehoren worden door de vereniging ter beschikking gesteld.

Voor meer informatie of aanmelding voor het orkest of muziekles kan contact opgenomen worden met onze secretaris Rolinda Kruijer, te bereiken op telefoonnummer 06-54292243 of via het mail-adres rolindak@hotmail.com