Adorp informeert

Selecteer pagina

Het Dorpshuis.

Dorpshuis Artharpe.

Het dorpshuis is een centrale ontmoetingsplaats voor de inwoners van Adorp en omgeving. Het dorpshuis is bedoeld voor het ontplooien van sportieve en sociaal-culturele activiteiten. Ook kan de locatie gebruikt worden door particulieren en/of groepen.

 

Grote zaal 1.: Grote zaal 1.

Grote zaal 2.

Het dorpshuis bestaat uit een grote sportzaal die vrijwel dagelijks gebruikt wordt door verschillende verenigingen. Tevens wordt de sportzaal gebruikt voor toneel- en muziekuitvoeringen, voor activiteiten georganiseerd door de basisschool van Adorp en voor feesten. Daarnaast zijn er twee kleine zalen in het dorpshuis, die samengevoegd kunnen worden tot een zaal voor ongeveer 75 personen. Deze ruimtes zijn vooral geschikt voor vergaderingen, bijeenkomsten en partijtjes.

Kleine zaal 2

Openingstijden.

Door de week vinden voornamelijk in de grote zaal dagelijks allerlei (sport)activiteiten plaats. De kleine zaal is, naast de wekelijkse activiteiten, in principe na het sporten geopend voor iedereen die iets wil drinken. Het dorpshuis heeft een vaste beheerder, die aanwezig is bij de activiteiten van het dorpshuis en aanspreekpunt is voor de organisatie van deze activiteiten.

Kleine zaal 3.: Kleine zaal 3.

Verhuur.

Zowel de grote als de kleine zaal van dorpshuis Artharpe kan door particulieren of groepen gehuurd worden voor activiteiten zoals vergaderingen, workshops en feesten (podium en geluidsinstallatie aanwezig). Indien gewenst kan in overleg geheel of deels voor de catering (hapjes, lunch, buffet) gezorgd worden.

Voor inlichtingen zie INFO https://adorp-nood.nl/dorpshuisinfo