Adorp informeert

Selecteer pagina

Kunstvloed 2023 start op vrijdag 8 september met een parade van mensen én hun stoelen naar het Kunstvloedbaken op het Onstaborgterrein. We zijn daarom op zoek naar stoelenbezitters uit Adorp, Sauwerd en Wetsinge die hun stoel willen beschilderen voor de Piramide van Kunstvloed  Zo starten we met zijn allen de Kunstvloed 2023. Verzamelen op 8 september bij Fietspad Spoorlaan om 19.45 uur voor deelname aan De Parade.

Wil je meedoen? Beschilder dan thuis een stoel egaal in een primaire en vrolijke kleur. Heb je geen materiaal of kun je wel wat hulp gebruiken, kom dan naar de werkplaats aan de Singelweg 8 in Sauwerd. Dat kan op vrijdag 21 en zaterdag 22 juli van 12.00 tot 17.00 uur .

De stoelen gaan mee op een platte kar, dus je hoeft niet te sjouwen! In Sauwerd wachten om 21.00 de Sauwerdse en Wetsinger stoelenbezitters al bij het station. Daarna lopen we met zijn allen naar de Onstaborg, naar een piramide waar we de stoelen aan ophangen. ’s Avonds is het baken feestelijk verlicht. Met dit baken wil Kunstvloed de verbindingskracht van het evenement verbeelden. De kracht en essentie van Kunstvloed is namelijk dat het wordt gemaakt voor en door inwoners.

Doe je mee? Meld je dan aan: kunstvloed@gmail.com. Dat kan tot 21 augustus. Hoe meer mensen meedoen, hoe leuker het wordt! De stoel krijg je uiteraard weer terug!